NON-STOP

ZÁRCSERE BUDAPEST


ÉS KÖRNYÉKE
Zárcsere Zárszerelés Zárnyitás Zárszervíz Rólunk

0 - 24 óráig hívható
telefonszámunk:

06-30-596-36-80
06-70-242-48-41
06-20-240-5881
06-1-285-12-96
Elvesztette a kulcsát?
Kizárta önmagát?
Hívjon bátran!!!
  • Zárcsere
  • Zárszerelés
  • Zárnyitás
  • Zárszervíz

ZÁRNYITÁS non-stop

Átfogó szolgáltatást nyújtunk az év mindennapján 24-órán keresztül eleget téve minden kérésnek.

  • Ajtónyitás
  • Zárnyitás
  • Roncsolásmentes ajtónyitás
  • Biztonsági ajtónyitás
  • Több ponton záródó biztonsági ajtók nyitása

Zárnyitás

Beletörött a kulcs a zárba? Elveszítette a lakáskulcsát? Netán ellopták a táskáját, és abban volt a kulcs is? Bent maradt az ajtóban a kulcs, és így nem tud bemenni? Elromlott a zár? Bármelyik problémával küzd, a lényeg az, hogy nem tud bejutni a lakásába, de nem kell megijednie, mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek!

A zárnyitás nehéz feladat, speciális szerszámokat igényel. Zárnyitás során elsődleges szempont, hogy ne sérüljön meg sem a zár, sem körülötte a nyílászáró felülete. Persze, vannak olyan helyzetek, amikor minimális kár keletkezik, de mi mindent megteszünk, hogy Ön elégedett legyen, és a lehető legkisebb sérülést okozzuk. Ezért szükséges kifejezetten a zárnyitásra készült speciális szerszámokat használnunk. Persze ehhez kell még a szakember ügyes keze, és ötletes megoldóképessége. Mivel cégünk a zárakkal kapcsolatos munkákra specializálódott, és szakembereink már régóta űzik a szakmát, számos zárral kapcsolatos problémát megoldva, így tapasztalataink, szaktudásunk által megbízhat bennünk, a mi örömünk is egyben az Ön elégedettsége. Ne féljen, mi bármilyen zárat kinyitunk! Éjjel-nappal állunk rendelkezésére Budapesten és környékén.

Ajtónyitás, zárnyitás Budapesten és vonzáskörzetében.

A köztudatban az a közmondás terjedt el, hogy nincs olyan zár , amit ne lehetne kinyitni.

Ez talán így is van, de azt már nem teszik hozzá, hogyan ! Flex vágóval valóban ki lehet nyitni mindent.

De mi ezt a technikát nem alkalmazzuk! Megfelelő szerszámokkal, felkészült szakemberekkel más megoldást választunk. Ha Önnek a bejárati ajtaján olyan zárak vannak, amit behunyt szemmel ki lehet nyitni, ajánlunk megoldásokat, ami nekünk is komoly problémát okoz. Így elkerülhető hogy bárki könnyedén kinyithassa zárait.. Megfelel a munkánk a biztosítók követelményeinek is, ez alapvető feltétel. Mindig arra törekszünk hogy ügyfelleink elégedettek legyenek munkákkal és a betörők is csalódottan távozzanak lakásuk ajtaja elől.

Hívjanak bennünket, mert reméljük , hogy pontos, precíz, garanciális zárnyitás munkáinkkal elégedettek lesznek.

zárcsere
© zarcsere-zarcsere.hu minden jog fenntartva! honlapkészítés: - XLS.HU - Zárcsere Budapest ::  Zárcsere ::  Zárszerelés ::  Zárnyitás ::  Zárszervíz ::  Céginfó ::  Kapcsolat